Ieri, agricultura a primit o “suma record” la a doua rectificare bugetara

Scris de Echipa Alcedo

baniGuvernul a aprobat, ieri, a doua rectificare bugetara, iar Ministerul Agriculturii a primit o “suma record”, dupa cum anunta ministrul Finantelor, Anca Dragu.

Este vorba despre 1,09 miliarde de lei, suma ce va fi folosita pentru platile necesare in campania agricola din 2016. Precizam ca, pe langa aceasta suma alocata la rectificare, in luna noiembrie au mai fost asigurate resurse suplimentare in valoare totala de 1,7 miliarde lei pentru platile in avans aferente schemelor de plati directe finantate din Fondul European pentru Garantare Agricola (FEGA) pentru campania agricola din 2016.

Mai mult, precizam ca banii alocati acum prin rectificarea bugetara vor permite inceperea la 1 decembrie a unor plati finale aferente acelorasi scheme de plati directe.

sursa: ziare.com

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.