HEXXAGONE – un hibrid de porumb iscusit si viguros

HEXXAGONE este un hibrid de porumb semi-timpuriu, dentat, ce a fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO pentru ca prezinta vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie, tulpina robusta, rezistenta foarte buna la cadere si este foarte productiv.

Densitatea recomandata la semanat pentru conditii bune este de 75.000-80.000 b.g/ha, iar pentru conditii limitative este de 65.000-70.000 b.g./ha.

In acest an, tratamentul semintei este realizat cu:

– un fungicid, REDIGO M sau INFLUX XL, cu rol de protectie pentru bolile transmise prin sol si samanta (caderea plantutelor si fuzarioza);

– un stimulator starter, FORTIFY (GEA 074*; 2% Mn EDTA; 0.5% Mo);

*GEA 074 este un extract de Ascophyllum nodosum: hormoni (auxine, gibereline, citochinine), vitamine (B5, B6, tiamine), polizaharide, aminoacizi (triptofan, arginina, asparagina).

Pentru mai multe detalii despre HEXXAGONE va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.