Grasa de Cotnari premiata in concursuri internationale

Scris de Echipa Alcedo

poza vinVinul Grasa din recolta anului 2000 a companiei Cotnari continua sa faca senzatie in concursurile la care participa. Intr-un comunicat dat publicitatii, compania din nordul Moldovei anunta ca vinul Grasa de Cotnari 2000 a cucerit inca doua medalii de aur, una la prestigiosul Concours Mondial du Bruxelles, iar cealalta, la Vinagora, competitie care este gazduita de capitala Ungariei, Budapesta. Cele doua recompense se adauga unei alte medalii de aur pe care Grasa 2000 a obtinut-o, in februarie, la Berlin. “Aurul castigat de Grasa de Cotnari la Budapesta este si mai pretios, deoarece acolo a concurat cu “rivalul” sau, vinul de Tokay”, se puncteaza in comunicat.

La Bruxelles, Cotnari SA a mai cucerit o medalie de aur, cu Grasa 1982, in vreme ce la Budapesta, doua vinuri realizate din Feteasca alba, 1995 si 2013, au obtinut medalii de argint.

sursa:vinul.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.