Grabiti-va! Mai sunt doar cateva zile pentru acest ajutor de stat

Scris de Echipa Alcedo

perdele-forestiereSesiunea de primire a proiectelor pentru schema de ajutor de stat “Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta s.M. 8.1 se apropie de final. Cererile de sprijin pentru accesarea ajutorului au putut fi depuse incepand cu data de 21 noiembrie 2016. Termenul limita pentru primirea proiectelor este 20 ianuarie 2017. Pentru aceasta sesiune, alocarea financiara a sesiunii este de 50.000.000 euro.

Anuntul de lansare, ghidul solicitantului, precum si documentele relevante pentru implementarea acestei scheme de ajutor de stat, din cadrul PNDR 2014-2020 au fost publicate pe pagina de internet a APIA la sectiunea dedicata masurilor delegate din PNDR, respectiv:

http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.