Grabiti-va: Mai aveti cateva zile pentru depunerea cererilor pentru motorina!

motorina1Atentie fermieri! Cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura pentru trimestrul IV al anului 2016 (lunile octombrie-decembrie) se depun pana in data de 31 ianuarie 2017, inclusiv, informeaza Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Reamintim ca, ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa (stabilita la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura, a carui valoare este de 1,7975 lei/litru.

Ajutorul de stat se acorda beneficiarilor care isi desfasoara activitatea in sectorul vegetal, zootehnic, dar si imbunatatiri funciare.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.