Grabiti-va fermieri! 31 decembrie, data pana la care puteti depune cererile pentru motorina

Scris de Echipa Alcedo

erbicideData-limita pana la care puteti depune la APIA cererile pentru finantare, aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura pentru anul 2017 este 31 decembrie 2016.

Reamintim ca, cererile se pot depune la centrele judetene ale APIA pe raza carora sunt situate exploatatiile agricole pentru care se solicita ajutorul de stat, sau unde au fost depuse cereri de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata.

Cererea de acord prealabil pentru finantare se depune anual, pentru fiecare an calendaristic aferent perioadei de aplicare a schemei de ajutor de stat, reglementata prin Hotararea Guvernului nr. 1.174/2014, respectiv 2015-2020 inclusiv.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.