Gold Silba un pachet util in cultura de floarea-soarelui

Scris de Echipa Alcedo

sunflowers-10377Astazi va prezentam un pachet benefic pentru cultura dumneavoastra de floarea-soarelui si anume, Gold Silba,comercializat de Alcedo. Acest pachet contine erbicidele Silba si la alegere Leopard sau Rango.

Erbicidul SILBA, este a doua denumire comerciala a produsului Gardoprim Plus Gold 500 SC si este solutia eficace si de lunga durata pentru combaterea buruienilor anuale in preemergenta din cultura de floarea-soarelui. Pentru o eficacitate buna se va asigura un pat germinativ bine pregatit, fara bulgari, cu cantitatea de apa de 200-400 l/ha. Se recomanda o cantitate cat mai mare de apa, mai ales in conditii de umiditate scazuta. Se va aplica doar preemergent, inainte de rasarirea culturii, in doza de 4,00 l/ha.

Leopard 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene.Produsul este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa cateva ore de la aplicare constatandu-se o translocare in ambele sensuri prin xilem si floem. Se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice. Leopard 5 EC are actiune sistemica si se utilizeaza in doza de 1,50 l/ha.

Erbicidul RANGO, este a doua denumire comerciala a lui Pantera 40 EC si se utilizeza in doza de 1,50 l/ha. Este un produs de baza in combaterea totala a gramineelor. Pentru o buna eficacitate, se recomanda ca buruienile graminee anuale, sa fie in faza de 2-4 frunze, gramineele perene 10-20 cm, iar Sorghum halepense (costreiul) in faza de pana la 10-70 cm inaltime (pana la formarea paniculului).

Pentru pachetul Gold Silba, la indeplinirea conditiilor contractuale, se obtine o reducere de 29.78%, ajungandu-se la un cost de 234.90 RON/ha, fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 334.50 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 300 de puncte.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.