Galera Super, erbicidul care va scapa de buruienile din cultura de rapita

Scris de Echipa Alcedo

Daca ati constatat ca in cultura de rapita si-au facut deja aparitia buruienile, specialistii Alcedo va recomanda in newsletter-ul de astazi sa incercati sa utilizati erbicidul Galera Super.Acesta este un erbicid cu aplicare foliara care combate buruienile dicotile anuale si perene din cultura de rapita.
Trebuie stiut ca acest erbicid se poate aplica atat post-emergent timpuriu (stadiul de 1-3 frunze), dar si mai tarziu cand rapita are 3-9 frunze. Mai mult, Galera Super se poate utiliza si in preemergenta, dar si primavara, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili. Despre doza pe care o puteti aplica, va spunem ca aceasta este de 0,2 l/ha toamna si 0,25 l/ha primavara, intr-un volum de 200-400 l apa/ha.

Dintre buruienile pe care le combate Galera Super enumeram: Matricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine(turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Senecio vulgaris(spalacioasa), Polygonum convulvus (volbura), Fagopyrum tataricum (hrisca tatarasca), Fumaria offininalis (fumarita), Solanum nigrum (zarna), Trifolium spp.

Retineti! Erbicidul Galera Super nu ar trebui aplicat in conditii de mediu sau agronomice nefavorabile cresterii plantelor (exemplu: vreme rece, seceta, fertilitate scazuta a solului). De asemenea, nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapita, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza lata.

Atentie! In cazul in care cultura de rapita tratata cu Galera Super este calamitata (inghet, boli, daunatori) se impun anumite restrictii in ceea ce priveste infiintarea urmatoarei culturi. Astfel la cel putin o luna dupa efectuarea tratamentului si aratura terenului se pot infiinta urmatoarele culturi: rapita de primavara, mustar, varza transplantata, cereale paioase sau porumb.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui erbicid, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.