Furnizarea azotului in formule sigure, adaptate pentru culturile agricole si horticole

Seceta influenteaza negativ rata de supravietuire a plantelor si contribuie semnificativ la reducerea nivelului recoltelor sau chiar la compromiterea totala a acestora in situatii extreme.

Dupa cum se stie, stresul hidric este unul dintre cei mai distructivi factori de stres abiotic, fenomen care afecteaza culturile agricole din intreaga lume.

Pentru contracararea acestor fenomene, substantele nutritive pot fi absorbite de planta prin frunze pe toata durata perioadei de stres, fertilizarea foliara fiind una dintre verigile cele mai adecvate in astfel de conditii.

Ce produse furnizeaza azotul in formule sigure, adaptate pentru culturile de grau, porumb, rapita, floarea soarelui, leguminoase pentru boabe, radacinoase, vita de vie si altele?

  • FoliMAX N-Progress in doza de 3-5 litri/ha – solutia progresiva, optima si sigura pentru furnizarea azotului in perioade critice de nutritie, fara arsuri, fara formare de cristale pe frunze;
  • FoliMAX Gold in doza de 2-4 litri/ha in minim 2 tratamente.

Extra bonus! La achizitionarea a 1000 litri de FoliMAX N-Progress sau FoliMAX Gold, primesti 100 litri gratuit!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.