Fungicidul TOPSIN 500 SC, “medicament” pentru culturile dumneavoastra

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare, ce se aplica acum pentru combaterea putregaiurilor la florea-soarelui, dar si impotriva bolilor din culturile legumicole, cat si cele din plantatiile pomicole, va recomandam utilizarea fungicidului TOPSIN 500 SC, produs fabricat in Romania. Acesta este un fungicid absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Atentie! Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Pentru ca este un fungicid eficient si cu un spectru mare de actiune, aplicandu-se la foarte multe culturi, TOPSIN 500 SC se regaseste in majoritatea pachetelor tehnologice de la ALCEDO.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.