Fungicidul CHEFARA, protectie majora asupra bolilor foliare la cereale paioase

Pentru cei care inca sunt la tratamentul I, impotriva bolilor foliare la grau si orz, va recomandam fungicidul CHEFARA, a doua denumire a produsului ARTEA 330 EC, ce se gaseste in portofoliul companiei ALCEDO. Este important de subliniat faptul ca, prin sinergismul celor doi triazoli, acest produs asigura o protectie majora asupra bolilor foliare la cereale paioase, putand fi utilizat de la infratit pana la inceputul infloritului.

Mai multe informatii despre acest fungicid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.