Fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS, utilizat ca tratament la samanta

Scris de Echipa Alcedo

Stiati ca,

Fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS, utilizat ca tratament la samanta, combate malura comuna si fuzarioza la grau, secara si triticale, iar la orz si orzoaica, taciunele zburator si sfasierea frunzelor?
Mai mult, pentru un start bun al culturilor, va recomandam sa folositi fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS, impreuna cu fertilizantul starter MICROFERT-U, pentru a avea o rasarire uniforma, dar si plante mai viguroase.
Mai multe detalii despre AMIRAL PROFFY 6 FS, le  puteti aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos. De asemenea, pentru mai multe informatii puteti da click pe AMIRAL PROFFY 6 FS sau pe MICROFERT-U.
iar pentru a cumpara aceste produse, puteti apela la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra.
Echipa ALCEDO

AMIRAL PROFFY 6 FS

AMIRAL PROFFY 6 FS

MICROFERT U

MICROFERT U

Malura graului

Malura graului

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.