Fungicide care va protejeaza rapita de boli

Tratamentele cu produse fitosanitare reprezinta o veriga tehnologica extrem de importanta pentru orice cultura. In aceasta perioada, pentru ca vremea este inca prielnica efectuarii de tratamente, va informam in newsletter-ul de astazi ce boli pot aparea in cultura de rapita si cu ce produse le combateti.

Asadar, in functie de zona agricola, dar si de perioada de dezvoltare a culturii, putem intalni toamna, in culturile de rapita, o serie de boli ca: putregaiul alb, putregaiul cenusiu, alternarioza, fainarea, etc. Pentru a preveni, dar si a combate aceste boli, va recomandam urmatoarele fungicide, care vor proteja plantele de rapita si le vor ajuta sa iasa cu bine din iarna.

Caramba Turbo in doza de 0,7 l/ha – Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam;

Folicur Solo 250 EW in doza de 0,5 l/ha – Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam;

Mystic 250 EC in doza de 0,5 l/ha – Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam;

Orius 25 EW in doza de 0,5 l/ha – Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam;

Toprex in doza de 0,5 l/ha – Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam;

Salvator 25 EW in doza de 0,5 l/ha- Creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam.

Daca doriti sa cumparati aceste produse, dar si alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu directorul ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.