Fungicid de ultima generatie cu mod unic de actiune, pentru combaterea fainarii la grau

Incepand cu acest sezon, in PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO este disponibil fungicidul ACRISIO, a doua denumire comerciala a produsului FLEXITY de la BASF.

Se aplica preventiv pentru combaterea fainarii la grau. Substanta activa este preluata rapid si translocata in cuticula frunzei.

Se pot aplica maximum 2 tratamente pe an, la un interval de 21 de zile intre tratamente, pe perioada de vegetatie cuprinsa intre BBCH 25-61, respectiv de la aparitia celui de-al 5-lea frate pana la inceputul infloritului. Ploile pot surveni chiar si la o ora de la aplicare, produsul avand o foarte buna rezistenta la spalare.

Pentru un spectru mai larg de prevenire si combatere a celor mai pagubitoare boli intalnite la grau: fainarea, ruginile, patarea reticulara sau arsura frunzelor, specialistii ALCEDO au creat pachete COMET DUO si MIZONA DUO care, pe langa fungicidul ACRISIO, contin si fungicidele COMET, respectiv MIZONA.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.