Folositi pachetul Diamond Evolus in tratamentul culturilor de cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1Astazi va prezentam un alt pachet tehnologic pentru cereale paioase, si anume: Diamond Evolus. Pachetul contine urmatoarele produse de protectia plantelor: erbicidul Rival Superstar 75 GD, doua fungicide – Bumper 250 EC si Evolus, insecticidul Faster 10 CE si fertilizantul foliar Microfert -U.

Asa cum va reaminteam si in alte situatii, erbicidul Rival Superstar 75 GD, este selectiv fata de cerealele paioase, combatand un spectru mare de buruieni dicotiledonate anuale si perene. Bumper 250 EC este un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa, cu spectru larg de actiune si eficienta ridicata in combaterea complexului de boli foliare si ale spicului la cerealele paioase, iar  Evolus este un fungicid sistemic complex, cu 3 substante active, cu actiune preventiva, curativa si eradicanta. Despre Faster 10 CE, trebuie sa stiti ca este un piretroid de sinteza nesistemic, care actioneaza eficient asupra daunatorilor. Iar despre Microfert-U va spunem ca este un fertilizant foliar lichid, ajutandu-va la obtinerea de sporuri de productie.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa efectuati tratamente fitosanitare folosind pachetul pentru cereale paioase, Diamond Evolus, il puteti cumpara de la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.