Folositi pachetul Diamond Evolus in tratamentul culturilor de cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

cerealeIn newsletterul nostru de astazi va prezentam un alt pachet tehnologic pentru cereale paioase, si anume: Diamond Evolus. Pachetul contine urmatoarele produse de protectia plantelor: erbicidul Rival Superstar 75 GD, doua fungicide – Bumper 250 EC si Evolus, insecticidul Faster 10 CE si fertilizantul foliar Microfert -U.
Asa cum va reaminteam si in alte situatii, erbicidul Rival Superstar 75 GD (0,02 kg/ha), este selectiv fata de cerealele paioase, combatand un spectru mare de buruieni dicotiledonate anuale si perene. Bumper 250 EC (0,50 l/ha) este un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa, cu spectru larg de actiune si eficienta ridicata in combaterea complexului de boli foliare si ale spicului la cerealele paioase, iar Evolus (1,00 l/ha) este un fungicid sistemic complex, cu 3 substante active, cu actiune preventiva, curativa si eradicanta. Despre Faster 10 CE (0,15 l/ha), trebuie sa stiti ca este un piretroid de sinteza nesistemic, care actioneaza eficient asupra daunatorilor. Iar despre Microfert-U (3,00 l/ha) va spunem ca este un fertilizant foliar lichid, ajutandu-va la obtinerea de sporuri de productie.
La indeplinirea conditiilor contractuale Pachetul Diamond Evolus beneficiaza de o reducere de 26,49%, platindu-se 257.90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 350.85 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 240 de puncte.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.