Folositi Alcupral 50 PU in combaterea bolilor la legume si vita de vie!

Scris de Echipa Alcedo

Alcupral-50-PUIn aceasta perioada, la culturile de tomate, castraveti, ceapa, cartof, fasole, dar si in plantatiile de vita  de vie, pot aparea o serie de boli, care va pot compromite culturile. Asadar, va puteti confrunta cu boli ca mana, alternarioza, patarea unghiulara sau arsura comuna, iar pentru acest lucru, ALCEDO va recomanda folosirea fungicidului-bactericid Alcupral 50 PU, care si-a dovedit mereu eficacitatea. Cu acest produs, puteti efectua tratamente fitosanitare atat prevenitiv cat si la aparitia primelor simptome de boala. Pentru a combate mana, alternarioza, patarea pustulara sau patarea unghiulara la tomate, castraveti si ceapa puteti utiliza Alcupral 50 PU, in doza de 4-5kg/ha, pentru mana la cartof 3 kg/ha, iar pentru arsura comuna la fasole folositi produsul in doza de 2,5 kg/ha. Totodata, pentru a combate mana la vita de vie, Alcupral 50 PU se foloseste in doza de 3 kg/ ha in 1000 l apa.

Asadar, daca informatiile pe care vi le-am transmis va vor ajuta in rezolvarea problemelor dumneavoastra, va sfatuim sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola pentru a va da si alte solutii pentru culturile agricole pe care le detineti.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.