Floarea-soarelui fara buruieni cu Bronze Tender

Scris de Echipa Alcedo

Pentru a avea o cultura lipsita de buruieni, va puteti aproviziona inca de pe acum cu produse care combat buruienile din cultura florii-soarelui. Asadar, tinand cont de acest aspect echipa Alcedo va recomanda pachetul BRONZE TENDER. Acest pachet contine doua erbicide, si anume: Tender si la alegere Leopard sau Rango.

Tender este a doua denumire comerciala a lui Dual Gold 960 EC si este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Produsul ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Se foloseste in doza de 1-1.5 l/ha. Inainte de semanat, cu incorporare superficiala (ppi) cu ajutorul combinatorului, sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta. De asemenea, solul trebuie sa fie bine pregatit.

Leopard 5 EC este un erbicid cu actiune sistemica, ce se utilizeaza in doza de 1,50 l/ha, pentru combatere a buruienilor graminee, mai ales a costreiului, fiind selectiv fata de culturile dicotiledonate.

Erbicidul RANGO, este a doua denumire comerciala a lui Pantera 40 EC si se utilizeza in doza de 0,75-1,75 l/ha. Este un produs de baza in combaterea totala a gramineelor. Pentru o buna eficacitate, se recomanda ca buruienile graminee anuale, sa fie in faza de 2 – 4 frunze, gramineele perene 10-20 cm iar Sorghum halepense (costreiul) in faza de pana la 10-70 cm inaltime (pana la formarea paniculului).

La indeplinirea conditiilor contractuale pentru pachetul Bronze Tender se obtine o reducere de 28,73% ajungandu-se la pretul de 204.90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 287.50 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 260 de puncte.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va protejati culturile de floarea-soarelui cu pachetul Bronze Tender, il puteti cumpara de la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.