FIGHTER – “solutia iscusita” pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de leguminoase si nu numai!

Scris de Echipa Alcedo

De ce este iscusit Fighter?

Fighter (a doua denumire a erbicidului Basagran SL) este poate erbicidul cel mai utilizat in culturile de leguminoase si cu selectivitate ridicata fata de aceste culturi. El se poate folosi chiar si la cereale paioase (inclusiv borceaguri), dar si la porumb si cartof.

Si, foarte important, combate samulastra de floarea soarelui din culturile in care este aplicat.

Cum actioneaza?

Dupa ce este absorbit prin frunze, erbicidul, prin actiunea sa de contact, blocheaza procesul de fotosinteza al buruienilor, efectul fiind vizibil dupa aproximativ 2 zile.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.