Fermierii vor primi subventiile pentru motorina utilizata in agricultura

bani subventieIn perioada urmatoare, fermierii romani vor primi subventiile pentru motorina utilizata in agricultura aferente trimestrelor I si II din 2015. „Imediat dupa ce va fi publicata Hotararea de Guvern, vom incepe platile pentru beneficiari, pentru cei care au depus dosare, astfel incat sa primeasca aceasta subventie pentru motorina pentru trimestrul I si II din anul 2015, valoarea cumulata a ajutoarelor pe care le acordam este de 254 de milioane lei, dupa ce am platit deja aferent trimestrului IV din 2014”, a anuntat ministrul Daniel Constantin.
Numarul beneficiarilor care vor primi subventii pentru motorina folosita in agricultura este de circa 13.500 de fermieri.
sursa: mediafax.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.