Fermierii iscusiti aleg pachetele tehnologice de la Alcedo

Scris de Echipa Alcedo

In ultimii ani, agricultura a avut parte de multe provocari, de la conditii climatice extreme, la retragerea tot mai multor substante active. Totusi, un aspect ramane important, si anume sa gasim solutiile potrivite din cele pe care le avem la dispozitie si care se adapteaza cel mai bine la conditiile actuale, pentru a rezolva problemele din ferma. Si asa cum v-am obisnuit, fie ca vorbim de culturi de toamna, fie ca vorbim de culturile de primavara, solutia iscusita este reprezentata de Pachetele tehnologice de la Alcedo. Ele au fost gandite in asa fel incat fiecare dintre dvs., fermierii, sa va puteti alege varianta cea mai portrivita in functie de tehnologia pe care o aveti in ferma.

Pentru culturile infiintate in aceasta toamna oferta e bogata. Pentru cereale paioase preturile speciale pornesc de la 53.90 lei, pentru un pachet care contine un fungicid si un insecticid, precum TOAMNA DUO FASTER. Pentru rapita, mai ales ca exista presiunea bolilor in urma ploilor din ultimele zile, dar si vremea deosebit de calda pentru aceasta perioada (27 octombrie – cu temperaturi un pic peste 20°C), va recomandam pachetele cu un fungicid si un insecticid, ca de exemplu RAPITA DUO SALVATOR KARIS, cu preturi incepand de la 62.90 lei.

Pentru culturi sanatoase si productii ridicate, indiferent de marimea fermei, achizitionati Pachete iscusite, la preturi avantajoase.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO