Fermieri, s-au epuizat fondurile pentru submasura 6.4!

AFIRPrintr-un comunicat de presa remis astazi redactiei, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca fondurile nerambursabile alocate prin submasura 6.4 (Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole), aferenta sesiunii anuale 2016, au fost epuizate. Asta ca urmare a solicitarilor de finantare primite de catre Agentie.

De la deschiderea sesiunii in data de 28 iulie 2016, au fost depuse pentru finantare prin aceasta submasura 1.241 de proiecte de investitii, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile in valoare de peste 213 milioane de euro. Dupa incheierea evaluarii de catre expertii AFIR, proiectele vor fi selectate in functie de punctajul obtinut la criteriile de selectie de catre fiecare proiect in parte, in ordine descrescatoare. Selectia proiectelor se va realiza in limita alocarii disponibile in 2016 pentru sM 6.4, care este de 85.000.000 euro.

sursa: Comunicat de presa APDRP

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.