Fermieri. Din toamna acestui an puteti depune proiecte pe toate Masurile PNDR

Scris de Echipa Alcedo

Ieri, ministrul Daniel Constantin a declarat ca din toamna acestui an s-ar putea da drumul la depunerea proiectelor pe toate Masurile din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru perioada 2014-2020. „Toate masurile pe care noi le-am prezentat, in numar de 14, vor incepe in toamna acestui an. Daca la 1 iulie, sa spunem, vom transmite PNDR-ul in mod oficial Comisiei Europene, eu cred ca pana in luna septembrie sa fie agreat, iar dupa aceea sa putem sa incepem deschiderea de primiri de proiecte pe toate Masurile”, a spus Constantin.

Acesta a mai adaugat ca programul a fost deja trimis informal catre Comisia Europeana, iar semnalele primite pana in prezent sunt pozitive. 

sursa:agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.