Fermieri, de azi-noapte au inceput platile la subventii!

Premiera! Plata avansului din subventia APIA a inceput, asa cum au promis ministrul Agriculturii Petre Daea si directorul APIA, Adrian Pintea, in primul minut dupa ora 00:00, in ziua de luni, 16 octombrie. In aceasta noapte, toata echipa APIA de la nivel teritorial si central, in frunte cu directorul general Adrian Pintea, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, si cu restul conducerii MADR, s-au mobilizat pentru plata in bune conditii a subventiilor. “Asa cum am promis, dam drumul banilor in primul minut din data de 16 octombrie, a fost prima declaratia a ministrului Agriculturii, Petre  Daea.

Va reamintim ca de astazi, luni, 16 octombrie, APIA a demarat plata avansului din subventia APIA pe 2017. Cuantumurile platilor directe in sectorul vegetal, an de cerere 2017, sunt urmatoarele:

– Schema de plata unica pe suprafata (SAPS): 97,2452 euro/ha;

– Schema de plata redistributiva Nivelul 1 (1-5 ha, inclusiv): 5,0 euro/ha;

– Schema de plata redistributiva Nivelul 2 (peste 5 si pana la 5 ha, inclusiv): 48,3251 euro/ha;

– Schema de plata pentru inverzire: 57,1745 euro/ha;

-Schema de plata pentru tinerii fermieri: 24,3113 euro/ha.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.