Femeile de succes din marketingul agricol, premiate

Scris de Echipa Alcedo

De curand, a avut loc la Bucuresti cea de-a sasea editie a “Galei femeilor de succes”, organizata de Finmedia si revista piata Financiara. In cadrul evenimentului au fost premiate femeile manager, cu o cariera de succes in marketing, domeniile fiind agricultura, auto, comunicatii, sanatate, etc. Din mediul agrobusiness romanesc, doua doamne, manageri de marketing au primit trofee in semn de recunoastere pentru rezultatele profesionale, ambitia si priceperea cu care au reusit sa faca din companiile pe care le conduc, un brand. Este vorba despre Gabriela Rizescu, director marketing ALCEDO si Maria Cirja, director marketing Pioneer.

Absolventa REI-ASE in 1997, Gabriela Rizescu “respira” de 20 de ani agricultura in cadrul companiei ALCEDO, unde ocupa functia de director marketing. Fire pragmatica, cu un spirit ludic, orientata catre performanta, Gabriela Rizescu a avut contact de mica cu lumea agricola, provenind dintr-o familie de fermieri din Braila. A intrat in echipa ALCEDO pentru a se ocupa de achizitii. Si astazi, activitatea sa este dedicata partial relatiilor cu o parte dintre furnizori. Treptat s-a implicat in marketing, formand echipa cu unul dintre fondatorii companiei, Nicolae Sandulescu, de la care a invatat multe dintre „secretele” marketingului.

Cealalta femeie manager de succes, Maria Cirja este de profesie inginer agronom, fiind absolventa a Facultatii de Horticultura. Dupa multi ani petrecuti in protectia plantelor, Maria Cirja a acceptat sa raspunda la o mare provocare, si anume, sa lucreze cu o veriga foarte importanta – samanta. Maria Cirja se afla de 10 ani la carma marketingului companiei Pioneer si o face cu mult aplomb. Pe langa cariera de succes, cele doua premiate sunt si doua mame de succes, avand fiecare dintre ele cate o fetita.

Echipa Sanatatea plantelor