FASTER MAGNUM, FASTER DELTA si FASTER GOLD 50 EC, 3 insecticide iscusite care nu trebuie sa lipseasca din ferma dumneavoastra!

Scris de Echipa Alcedo

Protectia culturilor este vitala, fie ca vorbim de boli sau daunatori, important e sa diagnosticam corect agentul de daunare si sa intervenim, atunci cand trebuie, adica inaite ca acesta sa creeze pagube, atat in culturile agricole cat si in culturile horticole.

Daca vorbim de daunatori ce solutii aveti?

Insecticidele din gama FASTER, 3 insecticide iscusite omologate pentru combatrea unui numar mare de daunatori, atat din  culturile agricole, dar si horticole.

Ce face fiecare?

FASTER MAGNUM este un insecticid care actioneaza rapid asupra sistemului nervos central si periferic al insectelor, avand un spectru larg de actiune, in mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere si altele. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

FASTER DELTA este un piretroid de sinteza care actioneaza prin contact si ingestie, afectand sistemul nervos al insectelor. Are efect repelent si de soc si actioneaza ca inhibitor de nutritie asupra insectelor. Are o durata de protectie in cultura de 7 – 10 zile, indiferent de stadiul de vegetatie. Acoperirea completa si uniforma a plantelor este esentiala pentru o buna protectie impotriva atacului insectelor.

FASTER GOLD 50 EC este un alt piretroid a carui substanta activa face parte din generatia a treia de piretroizi de sinteza, care se caracterizeaza printr-o mai mare fotostabilitate si o mai accentuata activitate insecticida decat grupele precedente. FASTER GOLD 50 EC actioneaza atat asupra adultilor, cat si a larvelor.