FASTER DELTA – insecticid iscusit, nou in “Portofoliul de produse iscusite” de la ALCEDO!

Pentru a avea la alegere o paleta cat mai larga de produse, ALCEDO a adaugat un NOU PRODUS, in portofoliul de INSECTICIDE ISCUSITE. Fermierii au acum la dispozitie FASTER DELTA, insecticid piretroid care actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor, cu efect repelent si de soc, actionand, totodata, si ca un inhibitor de nutritie asupra acestora.
FASTER DELTA are o multime de omologari. Utilizat la momentul potrivit, combate cu succes o gama larga de insecte din culturi agricole si horticole, ca: cereale, rapita, porumb, floarea-soarelui, sfecla de zahar, cartof, lucerna, prun, cires, cais, piersic, vita de vie, tomate, vinete, salata, fetica si varza.
Precizam ca insecticidul are actiune de contact si ingestie, atat asupra adultilor cat si asupra larvelor, avand efect 7-10 zile, indiferent de stadiul de vegetatieal culturilor.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.