FASTER 10 CE – insecticid cu spectru larg de combatere si la doze foarte mici

Scris de Echipa Alcedo

Odata cu pornirea in vegetatie a culturilor isi fac aparitia si daunatorii, mai ales in conditii de seceta, asa cum se intampla acum!

Pentru  o actiune rapida, un insecticid de contact este solutia cea mai buna!

Ce insecticid sa aplicam?

FASTER 10 CE este un insecticid pe baza de cipermetrin, cu actiune de contact si ingestie. La doze foarte mici actioneaza rapid asupra sistemului nervos central si periferic al insectelor, avand un spectru larg de actiune, in mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere si altele. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

Tratamentele cu FASTER 10 CE se fac la avertizare sau, in lipsa acestora, se fac preventiv, in momentele si in conditiile precizate in tehnologiile de cultura ca fiind specifice aparitiei/atacului daunatorilor vizati. Produsul este compatibil cu fungicidele si insecticidele omologate pentru tratamente in vegetatie, cu exceptia produselor alcaline. Este compatibil cu fertilizantii foliari din gama MICROFERT si FOLIMAX.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO