FASTER 10 CE, FASTER GOLD, MOSPILAN 20 SP, NUPRID MAX AL 222 FS, NUPRID AL 600 FS,  NUPRID OIL 004 CE, NUPRID AL 200 SC – insecticide iscusite de la ALCEDO!

Pe langa erbicide si fungicide, portofoliul de “Produse iscusite” de la ALCEDO este completat si de  insecticide, omologate pentru combaterea celor mai periculosi daunatori din principalele culturi agricole din Romania: cereale paioase, rapita, porumb, floarea-soarelui, dar si din cele horticole. Cu siguranta ati auzit si ati folosit insecticide ca: Nuprid Oil, Nuprid Al 200 SC, Faster sau Mospilan… Aceste “insecticide iscusite” si-au dovedit eficienta si calitatea si sunt accesibile ca pret tuturor fermierilor. Le puteti cumpara fie singure, fie in pachete tehnologice, prin intermediul reprezentantilor de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.