FASTER 10 CE, eficient in combaterea daunatorilor de cereale paioase si ai rapitei

Faster 10 CEIn newsletter-ul de astazi, echipa ALCEDO va recomanda insecticidul FASTER 10 CE, util in combaterea daunatorilor culturilor de cereale paioase si rapita. Astfel, pentru combaterea plosnitelor cerealelor la grau si al viermelui rosu al paiului, FASTER 10 CE se utilizeaza in doza de 150 ml/ha, iar pentru gandacul ovazului, insecticidul se foloseste in doza de 100 ml/ha. De asemenea, pentru cultura de rapita, acest insecticid este util in combaterea viespei rapitei, cantitatea folosita fiind de 200 ml/ha.

FASTER 10 EC are un spectru larg de actiune, fiind compatibil cu fungicidele si insecticidele omologate pentru tratamente in vegetatie, cu exceptia produselor alcaline. De asemenea, este compatibil cu fertilizanti foliari, precum Microfert-U si Microfert-Fer.

Asadar, daca doriti sa achizitionati acest produs, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dvs. sau sa consultati www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.