Fara daunatori in rapita cu FASTER GOLD 50 EC

Daca ati semanat sau veti semana in aceasta toamna rapita, specialistii va atentioneaza asupra daunatorilor ce va pot afecta cultura. Dintre daunatorii care pot face ravagii in cultura dumneavoastra de rapita, enumeram: gandacul lucios, viespea rapitei, gargarita tulpinilor de rapita, dar si multi altii. Pentru a scapa de daunatorii mentionati, echipa ALCEDO va aduce in atentie insecticidul FASTER GOLD 50 EC. Produsul este a doua denumire comerciala a lui LAMDEX 5 EC si are ca substanta activa lambda-cihalotrin. FASTER GOLD 50 EC face parte din generatia a treia de piretroizi de sinteza care se caracterizeaza printr-o mai mare foto-stabilitate si o mai accentuata activitate insecticida decat grupele precedente. Aplicarea acestuia se poate face si la temperaturi mai ridicate decat in cazul majoritatii piretroizilor, fara ca efectul de combatere sa se diminueze. De asemenea, lambda-cihalotrinul este mai stabil si are o perioada de actiune mai indelungata, avand totodata si un efect repelent (indeparteaza insectele din zonele tratate) si antihranire (provoaca satietate insectelor, care in felul acesta nu se mai hranesc). Asupra organismelor tinta actioneaza atat prin contact, cat si prin ingestie, avand si efect rezidual de lunga durata.

FASTER GOLD 50 EC se foloseste pentru: gandacul lucios (Meligethes aeneus) si viespea rapitei (Athalia rosae), in doza de 0,2 l/ha, iar pentru gargarita tulpinilor de rapita (Ceuthorhynchus napi) in doza de 0,150 l/ha.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui produs, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.