Fara buruieni in cultura de rapita, cu pachetul DUO MAGISTRAL CLOMATE

Pentru acei fermieri care vor sa infiinteze in aceasta toamna cultura de rapita, compania ALCEDO, vine cu o solutie utila in combaterea buruienilor problema din aceasta cultura. Este vorba despre pachetul DUO MAGISTRAL CLOMATE, ce contine erbicidele MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) si CLOMATE 360 EC (clomazon 360 g/l). Cumparand acest pachet, veti avea avantajul unui control eficient al buruienilor, datorita modului de actiune al celor doua erbicide, atat prin contact, cat si rezidual. Mai mult, erbicidele se pot aplica in amestec numai in preemergenta. Un alt atuu al acestui pachet este si faptul ca datorita celor doua substante active, spectrul de combatere al buruienilor este marit. De asemenea, un alt avantaj al acestui pachet este si faptul ca erbicidele pot fi aplicate si separat. 

Pentru cei care doresc sa obtina mai multe informatii, dar si sa achizitioneze pachetul de rapita DUO MAGISTRAL CLOMATE, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.