Fara buruieni in cultura de rapita, cu “pachetele iscusite” de la ALCEDO

Daca in newsletter-ul de ieri, v-am aratat cum sa aveti o cultura de rapita libera de boli si daunatori, astazi a venit vremea sa va prezentam solutiile iscusite de la ALCEDO, pentru a avea o cultura lipsita de buruieni. Aceste solutii sunt formate din pachetele tehnologice: RAPITA DUO SALSA LONTREL, RAPITA DUO MAGISTRAL CLOMATE, RAPITA DUO SALSA CLIOPHAR si RAPITA DUO SALSA GALERA. Aceste pachete sunt formate din doua erbicide ce se recomanda a fi folosite in TANK MIX, asigurand o cultura de rapita curata. Asadar, daca dupa semanat aveti un sol care este reavan, cu umiditatea optima, este bine sa efectuati erbicidarea in preemergenta, inainte de rasarirea culturii de rapita, folosind pachetul MAGISTRAL 50 SC + CLOMATE. Acest pachet va scapa de buruienile problema ca: iarba barboasa, turita, stir, traista ciobanului, rocoina, ciumafaia, mac, iarba vantului, dar si multe altele. Insa, daca aveti o toamna secetoasa puteti utiliza in postemergenta timpurie erbicidul GALERA SUPER care combate: palamida, mac, musetel, trei-frati-patati, zarna, rocoina, etc. Daca buruienile rasarite in toamna sunt si altele decat cele pe care le combate GALERA SUPER, il puteti amesteca cu erbicidul SALSA, care combate buruieni ca: mustar salbatic, ridichea salbatica, traista ciobanului, brancuta, pungulita. De asemenea, mai exista si alte doua variante precum: SALSA+LONTREL sau SALSA+CLIOPHAR 300 SL, erbicidele LONTREL si CLIOPHAR actionand asupra palamidei, musetelului, susaiului, hriscai si troscotului.

Nu uitati, cheia succesului unei culturi ce-ti ofera productii calitative si cantitative consta in erbicidarea inca din toamna. Pretul unui astfel de pachet pleaca de 195.90 RON/ha, si au reduceri de pana la 33.10%.

Pentru cei interesati de achizitionare, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.