Fara boli si daunatori cu pachetul tehnologic RAPITA MYSTIC PRO

Scris de Echipa Alcedo

rapita 10Vreti sa va protejati cultura impotriva bolilor si daunatorilor, avand la dispozitie tehnologia necesara pentru tratamentul culturii de rapita, la un pret avantajos? Apelati la produsele din pachetul RAPITA MYSTIC PRO, comercializat de Alcedo. Achizitionand acest pachet veti avea la dispozitie fungicidul MYSTIC PRO si insecticidul KAISO SORBIE 5 EG.

MYSTIC PRO este un fungicid complex, cu actiune sistemica, de contact si translaminara, sub forma de concetrat emulsionabil, cu doua substante active in continut (tebuconazol si procloraz). Fungicidul actioneaza prin blocarea procesului de sinteza a ergosterolului, element esential in constructia membranei celulare. In acest mod, extinderea hifelor ciupercii nu mai are loc. Se foloseste in doza 1,25 l/ha impotriva: Phoma lingam, Sclerotinia sclerotiorum, Botrytis cinerea, Alternaria brasssicae si Erisiphe communis.

KAISO SORBIE 5 EG, avand substanta activa lambda-cihalotrin, actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand, de asemenea, si actiune ovicida. Insecticidul are efect de soc si distrugere rapida a insectelor daunatoare si se foloseste in doza de 0.15 kg/ha.

Pentru pachetul RAPITA MYSTIC PRO, la indeplinirea conditiilor contractuale, se obtine o reducere de 28,52%, ajungandu-se la un cost de 114.90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 160.75 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 150 de puncte.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.