Fara boli, fara daunatori si fara buruieni cu Gold Tango

Scris de Echipa Alcedo

Pe langa pachetele pentru cereale paioase pe care vi le-am prezentat in newsletterele trecute, astazi, va supunem atentiei un nou pachet, si anume, Gold Tango. {n acest pachet veti putea gasi toate produsele de protectia plantelor utile pentru culturile dumneavoastra de cereale paioase, si anume: erbicidul Rival Superstar 75 GD (0,02 kg/ha), fungicidele Bumper 250 EC (0,50 l/ha) si Tango Super (0,75 l/ha), insecticidul Fastac 10 EC (0,10 l/ha) si fertilizantul foliar Microfert U (3,00 l/ha).

Dupa cum stiti, Rival Superstar este un erbicid sistemic, selectiv fata de cerealele paioase, ce combate foarte bine buruieni anuale si perene, inclusiv cele rezistente la 2,4 D. Folosind fungicidele Bumper 250 EC, Tango Super, dar si insecticidul Fastac 10 EC veti avea culturi de cereale paioase libere de boli si daunatori. Cat despre fertilizantul foliar Microfert-U, trebuie sa stiti ca ajuta plantele sa creasca si sa se dezvolte foarte bine.

Referitor la pretul pachetului Gold Tango, va putem spune ca este unul avantajos, oferindu-va tot ce aveti nevoie pentru culturi de cereale paioase fara probleme. Asadar, daca vreti sa cumparati pachetul Gold Tango puteti obtine o reducere de 25,32% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungand la un cost de 219,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 294,45 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 240 de puncte.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.