Fara a fi penalizati fermierii, Termenul limita de depunere a cererilor de plata se poate prelungi!

Termenul limita de depunere a cererilor de plata se poate prelungi!

Ieri, comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan a facut un anunt oficial cu privire la campania de depunere a cererii unice de plata pentru subventiile aferente anului 2017. Acesta a anuntat ca statele membre pot opta sa prelungeasca perioada de depunere cu o luna, adica termenul-limita de 15 mai sa fie ”impins” fara penalizari pentru fermieri pana pe 15 iunie.

Anuntul de la Bruxelles vine in aceeasi zi in care ministrul Agriculturii, Petre Daea a informat fermierii ca dupa data de 15 mai, APIA nu va mai primi nicio cerere unica, nici macar in regim cu penalizari pentru intarziere. Vedem totusi, daca Romania va solicita sau nu prelungirea termenului limita…

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.