Faceti fertilizare foliara la porumb si nu stiti ce produse trebuie sa aplicati? AlgaMAX si FoliMAX, nutritie completa pentru porumb!

Pentru acoperirea consumului de macro, mezo si microelemente in perioadele critice de nutritie ale porumbului, precum si pentru obtinerea de recolte mari si de calitate, dar si pentru completarea necesarului de elemente nutritive indisponibile sau insuficinte in perioade de stres (baltiri, seceta, grindina, boli si/sau daunatori), recomandam aplicarea foliara tank-mix a produselor AlgaMAX si FoliMAX. Despre acesti fertilizanti, dar si despre importanta fertilizarii foliare in cultura de porumb, cititi pe larg pe site-ul revistei Sanatatea plantelor, dand click pe acest link: http://www.sanatateaplantelor.ro/faceti-fertilizare-foliara-la-porumb-si-nu-stiti-ce-produse-trebuie-sa-aplicati/

Informatii furnizate de Cristian URZICA

Fertinova SRL

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.