Este oficial! Noi reguli pentru cartea funciara!

terenuri agricole_30.03.2011

Atentie fermieri! Erorile survenite la masurarea parcelelor agricole sau a altor terenuri, imobile vor fi corectate GRATUIT in cartile funciare in localitatile unde se face cadastrarea. Mai mult, deschiderea de noi carti funciare este gratuita! Modificarile la Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara au fost publicate ieri, 26 ianuarie 2017, in Monitorul Oficial.

Potrivit Ordinului Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), extrasele de carte funciara pentru informare/autentificare pot fi solicitate si eliberate prin intermediul platformei online ANCPI, pe baza unui cont de utilizator si a unei parole, pentru cartile funciare disponibile in sistemul informatic. Aceste extrase se genereaza automat, in format electronic si sunt semnate cu semnatura electronica pe baza unui certificat.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.