Este momentul erbicidarii culturilor de cereale paioase!

Toamna anului 2019 a permis infiintarea culturilor de cereale paioase in conditii cat de cat optime, in majoritatea zonelor tarii graul intrand in iarna rasarit si chiar infratit. Temperaturile foarte blande au permis buruienilor sa vegeteze si in timpul iernii, in zona de sud aceste temperaturi ridicate facand ca buruienile sa-si faca aparitia in numar mare inca din ianuarie. Sfaturi privind momentul optim de erbicidare, dar si care sunt buruienile problema din culturile de cereale paioase si cum le putem combate, aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.