ES VITO – hibrid de rapita cu productii ridicate si stabile

Acolo unde conditiile au permis, cultura de rapita a fost una viabila, iar fermierii care au ales hibridul ES VITO au realizat productii de pana la 3.089 kg/ha. Asta ne face sa vi-l recomandam si pentru sezonul urmator. Mai jos sunt cateva caracteristici ale acestuia:

CARACTERISTICI PRINCIPALE

  • Hibrid semi-tardiv
  • Foarte buna vigoare timpurie: nota 10
  • Toleranta excelenta la gerurile iernii: nota 7
  • Momentul infloritului/timpurietate inflorit: semi-timpuriu
  • Talia planta: hibrid cu talie mare
  • Foarte tolerant la cadere si frangere: nota 8
  • Continut foarte ridicat de ulei: 48.2%
  • Excelenta toleranta la Phoma(RLM 7): nota 9
  • Toleranta la Sclerotinia: nota 7
  • Toleranta la Cylindrosporium: nota 8
  • Toleranta la Verticilium: nota 9
  • Tolerata buna la scuturare: nota 8

AVANTAJE SI BENEFICII

  • Productii ridicate si stabile
  • Adaptat la semanatul devreme sau tarziu
  • Continut ridicat de ulei
  • Continut ridicat de proteina
  • Continut scazut de acid erucic si glocozinolati
  • Restartul in vegetatie este semi-timpuriu, se reduce riscul care poate aparea in cazul brumelor tarzii de primavara
  • Perioada lunga de inflorit in conditii climatice normale
  • Poate fi cultivat in toate regiunile tarii
  • Densitate recomandata: 40-50 seminte germinabile/mp

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.