Erbicidul ASTRAL 40 SC, “dusmanul” costreiului din rizomi in cultura de porumb

Porumbul este o cultura cu grad ridicat de imburuienare, iar zilele ploioase din ultima perioada au fost benefice atat pentru culturi, dar, evident, si pentru buruieni. Buruienile graminee anuale si perene si, in special, costreiul din rizomi ridica cele mai mari probleme acestei culturi, fapt pentru care va recomandam utilizarea erbicidului ASTRAL 40 SC, produs fabricat in Romania. Acest erbicid este selectiv, se absoarbe foarte bine in frunze si radacini, stopand cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea. Mentionam ca, ASTRAL 40 SC este compatibil cu majoritatea erbicidelor care se aplica pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, dar si cu fertilizanti foliari (de exemplu cei din gama FoliMAX si Microfert), pentru prevenirea carentelor unor nutrienti necesari culturilor de porumb.

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest erbicid, aflati de la dr.ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=xdFOzsk9IT4

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.