Erbicideaza in toamna culturile de cereale paioase cu RIVAL TOP 20 SG!

Scris de Echipa Alcedo

Produs in Romania, la ALCHIMEX, pe o linie de productie de ultima generatie, RIVAL TOP 20 SG este un erbicid dedicat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase. Produsul permite aplicarea la temperaturi scazute (pana la +5°C) si cum iernile noastre din ultimii ani au fost destul de blande, erbicidarea in toamna este necesara pentru mentinerea unei culturi curate pana in primavara cand se poate interveni.

Mai multe detalii privind perioada optima de aplicare in functie de spectrul de buruieni combatute gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.