Erbicide iscusite de la ALCEDO, pentru fermieri iscusiti!

Click aici ca sa vezi video pe Youtube!

In news-ul de ieri va vorbeam despre “subventia de tehnologie” adusa in acest an agricol de ALCEDO prin produse, servicii si sfaturi iscusite. Astazi, revenim cu informatii despre erbicidele iscusite, pe care le gasiti in portofoliul de produse ALCEDO, si pe care le puteti utiliza la  majoritatea culturilor agricole, precum: cereale paioase, rapita, porumb, floarea-soarelui, etc.

Sunt produse care si-au gasit locul cu brio in tehnologia culturilor din ferme. O parte dintre ele sunt fabricate in Romania. Sunt, de asemenea, produse cu raport calitate/pret foarte bun. Cine nu a auzit de Rival, Astral, Leopard, Silba, Tender si nu numai?! Le puteti procura prin intermediul reprezentantilor de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/erbicide/

 

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.