Erbicidarea in preemergenta si postemergenta timpurie la porumb si floarea-soarelui, cu SILBA

Scris de Echipa Alcedo

04_In newsletter-ul de astazi, va aducem informatii despre erbicidul SILBA, a doua denumire comerciala a produsului Gardoprim Plus Gold 500 SC. Acest erbicid, pe care-l gasiti in portofoliul de produse al companiei ALCEDO, combate eficient buruienile anuale in preemergenta din cultura de porumb si floarea-soarelui. Datorita efectului complementar asigurat de cele doua componente active (S-metaloclor si terbutilazin), SILBA are cel mai larg spectru de buruieni combatute in conditii de maxima selectivitate pentru cultura de porumb si floarea-soarelui.
Pentru o eficacitate buna se va asigura un pat germinativ bine pregatit, fara bulgari, cu cantitatea de apa de 200-400 l/ha. In conditii de umiditate scazuta, se recomanda o cantitate cat mai mare de apa. La cultura deporumb, acest erbicid se poate aplica atat preemergent, inainte de rasarirea culturii 4-5 l/ha, dar si postemergent timpuriu 3-4 frunze ale porumbului si 2 maxim 4 frunze ale buruienilor fara a se depasi 4,5 l/ha. La floarea-soareluise va aplica doar preemergent, inainte de rasarirea culturii, in doza de 3,5-4 l/ha.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contactareprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO