Erbicidarea culturilor de cereale paioase in toamna, o solutie eficienta!

In zonele agricole unde aprovizionarea cu apa in sol este la nivel satisfacator, iar plantele de cereale paioase se afla in stadii normale de dezvoltare, cu siguranta si buruienile isi gasesc locul pentru a se dezvolta. In aceste conditii, specialistii ALCEDO recomanda erbicidarea culturilor de cereale paioase inca din toamna.

Combaterea buruienilor inca din toamna este o solutie eficienta, mai ales in conditiile unor toamne si ierni mai blande, cum se anunta a fi acestea. Mergand doar pe erbicidare in primavara, ne putem lovi, ca si in alti ani, de o primavara ploioasa si rece, cand nu s-a putut intra la timp in camp. In acest caz, buruienile vor concura cerealele paioase, afectand cresterea plantelor de cultura.

O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maxima la doza de 30 g/ha, daca produsul este aplicat in stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor dicotiledonate anuale, din culturile de grau, orz, triticale, secara si ovaz.

Pentru a beneficia de un spectru mai mare de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si a unora perene, o alta optiune pentru erbicidarea in toamna este aplicarea, pe langa erbicidul RIVAL TOP 20 SG, a unuia dintre erbiciele KINARA sau ADIUNKT 500 SC, cu aplicare de la faza de infratire si pana la aparitia frunzei stindard a cerealelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.