ENTEC 26 (+13S) – cea mai eficienta si mai ecologica tehnologie a azotului

ENTEC 26 (+13S) este un ingrasamant de ultima generatie, pe baza de azot cu eliberare lenta (inhibat cu  DMPP) si sulf, cu spectru larg de aplicare, fiind potrivit pentru toate culturile si tipurile de sol. Este recomandat pentru fertilizarea faziala a culturilor.

De ce l-am ales in portofoliul de INGRASAMINTE ISCUSITE de la ALCEDO? Deoarece ENTEC 26 (+13S) reduce semnificativ pierderile cauzate de levigare, asigurand disponibilitatea de pana la 6-10 saptamani a azotului amoniacal in sol. De asemenea, in functie de conditiile climatice si tehnologice, efectul inhibitorului DMPP este de 4-10 saptamani.

De ce vi-l recomandam? Pentru ca mentine randamentele calitative si cantitative ridicate, iar prin intarzierea conversiei ingrasamantului, asigura o eliberare lenta si o eficacitate ridicata a fertilizarii.

Pentru mai multe informatii despre ENTEC 26 (+13S), va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.