Efectuati tratamente la floarea-soarelui cu Tospin 500 SC!

Topsin 500 SCFlorea-soarelui este o cultura preferata de catre fermierii romani, asa ca astazi va vom furniza cateva informatii despre combaterea bolilor din aceasta cultura.Asadar, atentie la: putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi) sau alternarioza (Alternaria spp).Pentru toate aceste boli, venim astazi cu fungicidul Topsin 500 SC, in doza de 1,4 l/ha, tratamentul efectuandu-se in perioada de formare a butuonului floral.  Mentionam ca Topsin 500 SC are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Este important de stiut ca un fungicid aplicat in conditii de seceta, ajuta planta sa aiba o evolutie favorabila.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati acest produs, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.