Echipa #Alcedo a fost astazi alaturi de fermierii iscusiti din jud. Constanta.

Scris de Echipa Alcedo

Pe langa ofertele iscusite pentru sezonul de primavara 2023, acestia au aflat si care sunt noutatile acestui sezon, printre care si erbicidul TONALE.

Erbicidul TONALE are o formulare unica de 3 substante active si actiune complexa si se poate aplica atat in preemergenta (BBCH 00-09), cat si in postemergenta, de la rasarire si pana cand porumbul are 4 frunze (BBCH 10-14), pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale.

Pentru un spectru complet de combatere a buruienilor la porumb, specialistii ALCEDO recomanda aplicarea erbicidului TONALE impreuna cu erbicidele ASTRAL 40 OD si CEREDIN FORTE 464 SL sau VECTOR.

Mai multe detalii, aici: https://alcedo.ro/produse/tonale/

#Alcedo – prietenul fermierilor iscusiti!

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.