EASI-MIX imbunatateste calitatea apei utilizata la tratamente cu produsele de protectia plantelor si a fertilizantilor

Apa folosita pentru prepararea solutiilor poate reduce performantele produselor de protectia plantelor si a fertilizantilor, atunci cand aceasta are pH alcalin, este dura sau este contaminata cu depuneri insolubile si impuritati de calciu, magneziu, bicarbonati etc..

In astfel de conditii, produsele de protectia plantelor si fertilizantii sunt predispusi la hidroliza, se pot degrada, pot precipita sau deveni insolubili, blocand actiunea substantelor active, in final aceste produse avand o eficacitate slaba.

EASI-MIX este adjuvantul care, prin compusii sai chimici, dedurizeaza si ajusteaza pH-ul apei utilizata pentru aplicarea produselor de protectia plantelor si a fertilizantilor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.