Din aceasta toamna la ALCEDO, Terracalco Garden – un produs complex, special pentru gradina ta

Terracalco Garden este o pulbere de culoare alba, pe baza de calciu pur, ambalata la galeata de 2 kg, ce se poate folosi in doua moduri: fie prin imprastiere in gazon si in gradina de legume, fie adaugand 4 litri de apa direct in galeata, obtinandu-se un amestec lichid.

Va intrebati care sunt beneficiile utilizarii Terracalco Garden? Vi le prezentam in continuare.

Terracalco Garden are rol in distrugerea muschilor din gradina si gazon. Se aplica imprastiind pudra pe zonele afectate de muschi si apoi se uda sau se poate aplica prin amestec cu apa, ca solutie.

Este recomandata aplicarea pe sol, in gradina de legume, livada si flori, contribuind la afanarea terenului si dezvoltarea optima a sistemului radicular al plantelor, cu rol direct in mobilitatea macro, mezo si microelementelor nutritive din sol, acestea fiind total absorbabile plantelor.

Aplicarea pe tulpinile pomilor fructiferi, arbustilor si arborilor ajuta la maturarea scoartei, facand-o rezistenta la atacul de fungi si daunatori si aprovizioneaza peretele celular cu calciu, impotriva lichenilor si fungilor de scoarta.

Actioneaza impotriva afidelor si daunatorilor, prin aplicarea pe tulpinile pomilor, arborilor si arbustilor. Are rol in tinerea la distanta a unui numar mare de paraziti care provoaca in mod normal probleme scoartei: distruge ouale de daunatori care se afla in crapaturile scoartei.

Cand este aplicat pe scoarta are si efect de protectie in fata razelor solare.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.